HTML

Kézzel látók online

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete "Kézzel látók" vándorkiállításának blogja. Itt követhetőek az aktuálisan zajló programok napi eseményei a szervezők és a megvalósítók tolmácsolásában. Jó szórakozást!

Friss topikok

  • Jozsef55: Kedves Író! Meddig látogatható Pécsen a program? Jövő hét végén mennénk arrafelé. Köszönöm! József (2010.09.19. 23:00) Nulladik nap
  • ZeroDivision: Sziasztok! Nekem nagyon tetszett a program, igen hasznosnak tartom ezt a rendezvényt, bár én nem P... (2010.09.17. 00:56) Mi is ez?
  • egyvalaki154: Sziasztok! Magánvéleményem annyi, hogy érdemes elgondolkodnotok azon, hogy mit jelent a sikeres p... (2010.09.16. 14:24) Első nap: a megnyitó

Linkblog

Archívum

Előzmények

2010.09.15. 22:36 VGYKE

2010. szeptember 13. hétfő

Itt vagyunk tehát, mi nyolcan, a pécsi "Kézzel látók" stáb, név szerint:
Laci, vagyis Gyüre László képzőművész, a plasztikus festmények alkotója és a csapat lelke, motivátora
Réka, a program társszervezője, a közlekedésbarát a csapatban, az általam felállított "csipogós részleg" egyik tagja,
Vera, az egyesület nem is tudom, mije, maradjunk abban, hogy a kulcsember, mellesleg sokunk pótanyukája,
András, Vera férje, a mi kedvenc önkéntesünk, aki (a többiekhez képest) ritkán szól, de akkor...
Dóri, adminisztrátor, egyébként kütyükedvelő és nem mellesleg helybéli, a "csipogós részleg" másik fele,
Feri, volt ügyfélszolgálatos és az egyik legtapasztaltabb kolléga, ami az érzékenyítő programokat illeti,
Iza, hétköznap a budaörsi iroda vezetője, itt a vidámság- és beszólásfelelős, ráadásul a szobatársam,
no és jómagam, Orsi, a programban Réka szervezőtársa, amúgy meg alelnök, bár ezt a szerepemet itt és most szeretném levetkőzni.

Azt, hogy ma itt vagyunk, hosszas szervezőmunka előzte meg, amit a nyár csak még tovább nyújtott. A pesti és debreceni Árkád után most jött először ide a program, vagyis az alapvetően rutinszerű szervezés ellenére új helyszínnel és új emberekkel bonyolodik a történet. A helyzet komolyságát jól jellemzi, hogy két alkalommal is személyes leutazás keretében tárgyaltunk a helyi szervezőkkel, ami azt jelentette, hogy egy kb. 1-2 órás tárgyalásért több mint 7 órát kellett utaznunk, de megérte. Most is igyekeztünk leküzdeni a sátor és a paravánok felállításának nehézségeit, a termékek beszerzésének feladatát és a program hirdetését is, és még mindig nem tudhatjuk, mi is az eredmény, hiszen a megnyitó, vagyis az első éles nap csak holnap lesz, azaz ma, mert már hajnali egy óra van. Hát, igen, valahogy így képzeltem az itteni blogolást, hulla fáradtan a napi munka és az esti kikapcsolódás után, dehát ez már csak egy ilyen műfaj.

Az előzményekről talán még annyit, hogy alig két napja fejeződött be a IV. "Kézzel látók" program Budapesten. Ez egyrészről jó, mert még nagyon bennünk van a program lendülete, másrészről sokakból kivett már épp elég energiát az elmúlt kilenc nap. Szóval az első tanulság máris levonva. Mentségünkre legyen viszont mondva, hogy ezt nem mi akartuk így, hanem a helyszínt biztosítók naptárjának telítettsége adta az időpontokat.
 

Szólj hozzá!

Címkék: szervezés stáb pesti árkád

A bejegyzés trackback címe:

https://kezzellatok.blog.hu/api/trackback/id/tr122299238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása